Handige links

Ondernemers geven in hun verhalen veel praktische tips en suggesties. Deze tips en suggesties bevatten handige websites of links naar andere blogs. Hieronder hebben wij deze op een rij gezet en aangevuld met andere inspiratiebronnen voor het MKB.

Vereniging Familiebedrijven NederlandFBNed is een inspirerend netwerk voor familiebedrijven en ondernemende families. De leden komen regelmatig bijeen om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar hoe men als familiebedrijf succesvol kan zijn en blijven.

EVD Internationaal. NL EVD Internationaal is dé overheidsorganisatie die ondernemers inspireert en ondersteunt bij het waarmaken van hun internationale ambities. Hierbij gaat het om het aanbieden van informatie, financiering en netwerken.

Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken. Deze kennis en ervaring delen zij graag met jongere collega ondernemers. Heeft u een vraag, dan kunt u deze voorleggen aan een aangesloten adviseur / oud-ondernemer. In één of meer persoonlijke gesprekken ontvangt u praktische en concrete adviezen. Zodat u beter en sneller uw doel bereikt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s